Žena in samski moški na tečaju joge (flirt?!?)


Z

zaskrbljen
5. May 2023 ob 12:06

5. May 2023 ob 12:06
• zaskrbljen
#1

Živjo!

Sem poročen že 8 let in zakon je na splošno dober (oba sva že drugič poročena). Vprašanje, ki ga postavljam je dokaj neškodljivo in skoraj smešno, ampak mi ne da miru in me zanima, če naj bi bil zaskrbljen...

Moja žena je čudovita, pogumna in družabna ter po lastnih besedah - nekoliko čudna. Nedavno se je začela joga certifikacijska šola v bližini kraja, kjer živimo. Tam preživi dva celotna dneva (vikendi) približno dvakrat na mesec. Poleg tega mora redno obiskovati jogo, ki jo poučujejo isti in drugi učitelji, kot del certifikacije. V skupini je (menda) en sam moški in opazil sem, da se njegovo ime pojavlja vse pogosteje v njenih pogovorih z mano.

Najprej so bile samo pozamezne omembe, potem pa je njegovo ime začela omenjati vendo bolj pogosto. In poleg vseh vikend seminarjev je začela hoditi na jogo 4-5 krat na teden. Naši telefoni niso zaklenjeni in radovednost me je premagala, zato sem preveril njena sporočila. Bilo jih je nekaj med njima; on je upal, da bosta po razredu imela še veliko kav skupaj, na kar je odgovorila s srčkom.

Pokazala mi je slike na FB od razreda in opazil sem nekaj slik in videoposnetkov, ki sta prikazovala, da sta tesno sodelovala, vendar to ni pričakovano, saj je razred majhen.

Ali naj me skrbi?

J

Janko
5. May 2023 ob 12:13

5. May 2023 ob 12:13
• Janko
#2

pristopi k situaciji mirno in racionalno.

Pomembno je, da se odprto pogovorita in da izraziš svoje pomisleke, ne da bi bili obtožujoč ali napadalen. Morala bi se pogovorit tem odnosu z drugim človekom in naj ti pojasni kaj se dejansko dogaja med njima (če sploh kaj).

Lahko, da je samo prijateljstvo, ker imata pač skupno interesno dejavnost...

?
Prijavi ali registriraj se za komentiranje.

Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki!

Prijava Registracija

Domov » Težave in izzivi najinega zakona » Žena in samski moški na tečaju joge (flirt?!?)